Athabascangroep

Athabascangroep

Hilversum en Loosdrecht

Verhuur van ’t Zakmes

De Rowanbar
Het Welpenlokaal
De Keuken
De Slaapzolder
De Speelweide

‘t Zakmes is het houten gebouw van de Athabascangroep aan de Kolhornseweg 5 te Hilversum. Dit gebouw is beschikbaar voor verhuur aan andere padvindersgroepen in de zomerperiode. Het gebouw bestaat uit twee ruime lokalen op de begane grond, een keuken en een centrale hal met dubbel toilet, wasbak en douche. Het gebouw heeft over de gehele lengte een zolder welke als slaapzolder gebruikt kan worden.

Een van de twee lokalen – het rowanlokaal – is ingericht als een gezellige zithoek met een mooie bar. Het andere lokaal is ingericht als welpenlokaal. Met mooie wandschilderingen en drie opklapbare nesttafels. Vanuit het welpenlokaal heeft men toegang tot de slaapzolder.

In de keuken staat een vierpits gasfornuis met heteluchtoven, vaatwasser, kleine magnetron en een koelkast met apart vriesvak. Achter de bar staat een tweede koelkast en een Bravilor koffiezetapparaat.

Voor het gebouw is er een klein pleintje met aan een zijkant een kampvuurkuil die door een aarden wal aan de straatkant wordt afgeschermd. Het gebouw is gelegen aan de rand van het bos. En op een korte wandelafstand (3 minuten) is een prachtige hei gelegen. Er is op 5 minuten fietsafstand een winkelstraat met meerdere supermarkten.

Zoek je nog een geschikt onderkomen voor aankomende zomer, maak dan snel een afspraak met verhuur@athabascan.nl of kom een keertje kijken.

Wat kost het om het zakmes te huren :

Post Kosten Opmerkingen
Verhuur € 420 per week Maximaal 30 personen, inclusief leiding.

Het zakmes wordt uitsluitend van zaterdag 13:00 tot zaterdag 12:00 verhuurd. Een volle week dus (of twee, of drie) maar geen losse dagen of weekeinden.

De prijs is een vaste prijs voor een groep van maximaal 30 personen (welpen en leiding). In de huurprijs zit ook het gebruik van de container. Aan het einde van de huurperiode worden de kosten voor gas, water en licht apart in rekening gebracht. Dit tegen de normale energietarieven op basis van het werkelijk verbruik. Gemiddeld bedragen deze kosten rond de 50,00 Euro.

Het Zakmes heeft ook een internetaansluiting welke voor een kleine vergoeding tijdens de verhuurperiode is te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per week. De internetverbinding wordt geleverd op basis van een WiFi verbinding waar een eigen PC of laptop op aangesloten kan worden middels een draadloze netwerkkaart.

Verhuur clubhuis gedurende de zomer:

Zomer 2020 Opmerkingen
4 juli – 11 juli (eerste week regio Noord) Nog beschikbaar
11 juli – 18 juli (eerste week regio Zuid) Nog beschikbaar
18 juli – 25 juli (eerste week regio Midden) Verhuurd
25 juli – 1 augustus Nog beschikbaar
1 augustus – 8 augustus Nog beschikbaar
8 augustus – 15 augustus Nog beschikbaar
15 augustus – 22 augustus

 

 

 

Plattegrond

Begane grond
Zolder

‘t Zakmes op de kaart
Het zakmes vanuit de lucht
Route plannen naar het zakmes.