Athabascangroep

Athabascangroep

Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan

Scouting Athabascan in Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan is een scouting vereniging op de Hoorneboegse heide van Hilversum. Athabascan heeft drie speltakken (leeftijdsgroepen): welpen, verkenners en explorers. De welpen en verkenners zijn jongensgroepen en de explorers is een gemengde groep.
Doordat de welpen en de verkenners jongensgroepen zijn kunnen de jongens zich hier op hun eigen manier uitleven. Ze kunnen zich daardoor meer fysiek uitleven dan in een gemengde groep zou kunnen.

Elke zaterdagmiddag draaien de welpen en de verkenners de opkomst met vuur maken, knopen, tent opbouwen, hout hakken (met de goede begeleiding) en nog veel meer. De explorers draaien elke zaterdagavond een opkomst waar ze onder begeleiding hun eigen opkomst organiseren.

 

Vind je het leuk en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje en draai een opkomst mee!

Scouting Athabascan

Facebook Berichten

Scouting Athabascan heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Kijk op facebook

Terwijl de welpenopkomst nog in volle toeren bezig is met het bouwen van een palletfort is een deel van de leiding bezig geweest met het voorbereiden van de open dag op 31 maart! Er is een evenement aangemaakt en natuurlijk zijn alle leden/ oudleden en andere belangstellenden van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De leiding heeft er in elk geval al zin in :). ... See MoreSee Less

2 days ago  ·  

Kijk op facebook

Zaterdag 31 maart is het zo ver, de open dag van Scouting Athabascan! De Athabascan is de leukste scouting vereniging van Hilversum voor jongens vanaf 5 jaar. Houdt uw zoon van hutten bouwen, kampvuren maken, broodjes bakken, kampjes en andere vette buitenactiviteiten? Kom dan op 31 maart naar de open dag!

Scouting leuk voor uw zoon?
Dat is geen lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Daarom hebben wij op 31 maart van 13:00 uur tot 16:30 uur op het zakmes (Kolhornseweg 5, Hilversum) een open dag! Zodat u en uw zoon kennis kunnen maken met de verschillende toffe dingen die scouting te bieden heeft.

Wat doe je dan bij scouting?
Eigenlijk alleen maar leuke dingen! Wij gaan veel naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samen spelen. De ene week bouwen we een kampvuur en de week erop bouwen we hutten. Wij spelen grote spellen, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren onze grenzen aangeven, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting Athabascan draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van jongens.

Nieuwsgierig geworden?
Om stoere jongens uit Hilversum en omgeving kennis te laten maken met wat scouting te bieden heeft organiseert Scouting Athabascan op zaterdag 31 maart 13:00 uur tot 16:30 uur speciaal voor hen een gaaf evenement: de grote scouting open dag. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk!

Leuk! Maar helaas verhinderd 31 maart?
Geen probleem! Bij Scouting de Athabascan mag iedere jongen die dit leuk lijkt altijd een keer gratis mee doen, om te kijken of scouting ook wat voor hem is. Stuur hiervoor gerust een mail zodat de vrijwilligers van Scouting de Athabascan u kunnen vertellen op welke dagen en tijdstippen uw zoon kan komen kijken.

Waar: Clubhuis scouting Athabascan, Kolhornseweg 5 Hilversum
Wanneer: Zaterdag 31 maart 2018
Voor wie: Jongens vanaf 5 jaar + ouders
Contact: welpen@athabascan.nl
... See MoreSee Less

Open dag scouting Athabascan (31 maart)

maart 31, 2018, 1:00pm - maart 31, 2018, 4:30pm

Zaterdag 31 maart is het zo ver, de open dag van Scouting Athabascan! De Athabascan is de leukste scouting vereniging van Hilversum voor jongens vanaf 5 jaar. Houdt uw zoon van hutten bouwen, kampvuren maken, broodjes bakken, kampjes en andere vette buitenactiviteiten? Kom dan op 31 maart naar de open dag! Scouting leuk voor uw zoon? Dat is geen lastig te beantwoorden vraag. Wij zeggen natuurlijk volmondig: “Ja!”, wij hebben immers zelf ook destijds gekozen voor deze hobby. Daarom hebben wij op 31 maart van 13:00 uur tot 16:30 uur op het zakmes (Kolhornseweg 5, Hilversum) een open dag! Zodat u en uw zoon kennis kunnen maken met de verschillende toffe dingen die scouting te bieden heeft. Wat doe je dan bij scouting? Eigenlijk alleen maar leuke dingen! Wij gaan veel naar buiten, daar hebben wij de ideale locatie voor. Wij spelen veel samen in groepsverband zodat wij leren samenwerken en samen spelen. De ene week bouwen we een kampvuur en de week erop bouwen we hutten. Wij spelen grote spellen, gaan op kamp, verleggen onze grenzen, leren onze grenzen aangeven, leren koken, leren verantwoordelijkheid te nemen, hebben veel plezier en lachen erg veel! Scouting Athabascan draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van jongens. Nieuwsgierig geworden? Om stoere jongens uit Hilversum en omgeving kennis te laten maken met wat scouting te bieden heeft organiseert Scouting Athabascan op zaterdag 31 maart 13:00 uur tot 16:30 uur speciaal voor hen een gaaf evenement: de grote scouting open dag. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk! Leuk! Maar helaas verhinderd 31 maart? Geen probleem! Bij Scouting de Athabascan mag iedere jongen die dit leuk lijkt altijd een keer gratis mee doen, om te kijken of scouting ook wat voor hem is. Stuur hiervoor gerust een mail zodat de vrijwilligers van Scouting de Athabascan u kunnen vertellen op welke dagen en tijdstippen uw zoon kan komen kijken. Waar: Clubhuis scouting Athabascan, Kolhornseweg 5 Hilversum Wanneer: Zaterdag 31 maart 2018 Voor wie: Jongens vanaf 5 jaar + ouders Contact: welpen@athabascan.nl

2 days ago  ·  

Kijk op facebook

Iedereen is heerlijk aan het genieten van de boerenkoolfuif! Zometeen gaat iedereen een superleuk spel in het bos spelen! ... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Kijk op facebook

Als dank voor de inzet van alle leiding dit jaar heeft het bestuur een eindejaars gourmet georganiseerd! ... See MoreSee Less

4 weeks ago  ·  

Kijk op facebook