Athabascangroep

Athabascangroep

Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan

Scouting Athabascan in Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan is een scouting vereniging op de Hoorneboegse heide van Hilversum. Athabascan heeft drie speltakken (leeftijdsgroepen): welpen, verkenners en explorers. De welpen en verkenners zijn jongensgroepen en de explorers is een gemengde groep.
Doordat de welpen en de verkenners jongensgroepen zijn kunnen de jongens zich hier op hun eigen manier uitleven. Ze kunnen zich daardoor meer fysiek uitleven dan in een gemengde groep zou kunnen.

Elke zaterdagmiddag draaien de welpen en de verkenners de opkomst met vuur maken, knopen, tent opbouwen, hout hakken (met de goede begeleiding) en nog veel meer. De explorers draaien elke zaterdagavond een opkomst waar ze onder begeleiding hun eigen opkomst organiseren.

 

Vind je het leuk en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje en draai een opkomst mee!

Scouting Athabascan

Facebook Berichten

Fred van Leer doet ook een keer mee met scouting, maar hij lijkt er niet zo goed in te zijn.
Tag je vriendjes die beter een tent kunnen opzetten!
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Kijk op facebook

De welpen gingen eerst gezellig het Thee zakjes ruilspel doen maar toen het begon te stormen gingen ze toch maar snel weer naar binnen.
Daar hebben ze gezellig verstoppertje in het donker gespeeld met z'n alle
... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Kijk op facebook

Nog maar een weekje wachten en dan beginnen de opkomsten weer! Hebben jullie er ook zo'n zin in?! ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

Kijk op facebook

Na gisteren te varen, de kampherinnering te maken, uit te rusten, het kampement af te breken en te BBQ-En, fietsen de verkenners vandaag huiswaarts. We hopen ze, als alles meezit, om vijf uur op het troephuis te zien verschijnen. Kijkt u ook al reikhalzend naar ze uit? ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

Kijk op facebook

Deze ochtend zijn de welpen opgehaald door hun ouders na een fantastische en spectaculaire week! Voor de welpen beginnen de opkomsten weer op 9 september! Tot dan! ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

Kijk op facebook