Athabascangroep

Athabascangroep

Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan

Scouting Athabascan in Hilversum en Loosdrecht

Scouting Athabascan is een scouting vereniging op de Hoorneboegse heide van Hilversum. Athabascan heeft drie speltakken (leeftijdsgroepen): welpen, verkenners en explorers. De welpen en verkenners zijn jongensgroepen en de explorers is een gemengde groep.
Doordat de welpen en de verkenners jongensgroepen zijn kunnen de jongens zich hier op hun eigen manier uitleven. Ze kunnen zich daardoor meer fysiek uitleven dan in een gemengde groep zou kunnen.

Elke zaterdagmiddag draaien de welpen en de verkenners de opkomst met vuur maken, knopen, tent opbouwen, hout hakken (met de goede begeleiding) en nog veel meer. De explorers draaien elke zaterdagavond een opkomst waar ze onder begeleiding hun eigen opkomst organiseren.

 

Vind je het leuk en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje en draai een opkomst mee!

Scouting Athabascan

Facebook Berichten

De welpen gingen naar de duintjes en mochten toen een knikkerbaan gaan maken, ze gingen vol passie aan de slag en zochten een mooie plek om te beginnen. Alle groepjes hadden een mooie goed werkende knikkerbaan gemaakt toen de tijd op was.
Daarna mochten ze dankzij populaire aanvraag even vrij spelen in het bos.
... See MoreSee Less

3 days ago  ·  

Kijk op facebook

De welpen en de papa's begonnen de avond met een super vet handelspel. Ze moesten alle handelswaar stelen van de aliens die waren neergestort op de hei, daarna hebben ze heerlijk nog even bij het kampvuur gezeten. De papa's werden naar binnen geroepen voor hun eigen avond spel, en de welpen gingen nog even weerwolven en marshmallows maken. Daarna nog een leuke film kijken en lekker naar bed. ... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Kijk op facebook

De fietsen rally is alweer voorbij! Nu lekker pannekoeken bakken en wachten tot de winnaar bekend gemaakt wordt. ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

Kijk op facebook

De jongens hebben hun creatieviteit weer is laten zien met de waterbaan bootjes. Ze waren druk in de weer om de bootjes zo goed mogelijk te maken en zodat ze hoog zouden scoren op de beoordeling, ze werden beoordeeld op de snelheid, originaliteit, uiterlijk en hoe goed ze konden drijven.
Daarna hebben ze in het bos nog leuk andere spellen gedaan.
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

Kijk op facebook