Athabascangroep

Athabascangroep

Kolhornseweg 5, Hilversum

Scouting Athabascan

Welkom op de website van Scouting Athabascan.

Scouting Athabascan is een scouting vereniging op de Hoorneboegse heide van Hilversum. Athabascan heeft drie speltakken (leeftijdsgroepen): welpen, verkenners en explorers. De welpen en verkenners zijn jongensgroepen en de explorers is een gemengde groep.
Doordat de welpen en de verkenners jongensgroepen zijn kunnen de jongens zich hier op hun eigen manier uitleven. Ze kunnen zich daardoor meer fysiek uitleven dan in een gemengde groep zou kunnen.

Elke zaterdagmiddag draaien de welpen en de verkenners de opkomst met vuur maken, knopen, tent opbouwen, hout hakken (met de goede begeleiding) en nog veel meer. De explorers draaien elke zaterdagavond een opkomst waar ze onder begeleiding hun eigen opkomst organiseren.

 

Vind je het leuk en wil je graag meedoen, stuur dan een mailtje en draai een opkomst mee!

Facebook berichten

Om het zomerkamp van de rowans (leeftijdsgroep van 15-18) naar het buitenland te kunnen financieren hebben ze besloten om stroopwafels te verkopen als financiële actie. Ze zouden het heel erg waarderen als jullie misschien een of meerdere pakjes stroopwafels van hen zouden willen kopen :-). Mocht je stroopwafels willen kopen stuur dan een privébericht met je naam, adres en het aantal pakjes dat je zou willen hebben. Een pakje overheerlijke ambachtelijk verpakte stroopwafels kost 2€.

Alvast bedankt!!!
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

Kijk op facebook

Op de vriendjesdag zijn er veel potentiële welpen gekomen! Met het prachtige weer hebben de welpen eigen bootjes gemaakt die zijn uitgetest op de kastanjevijver! ... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

Kijk op facebook